Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal cu BMW pe Autostrada Arad - Timișoara

Accident mortal cu BMW pe Autostrada Arad - Timișoara
Comentează 1

În dimineața zilei de duminică 22 aprilie, în jurul orei 8,30, conducătorul unui BMW (cu numere roșii și volan pe dreapta), care circula pe Autostrada A1 Arad - Timișoara în direcția Arad, în apropiere de localitatea Orțișoara s-a lovit cu roata stângă față de parapetul de metal ce separă cele două sensuri de mers iar de aici a fost proiectat în parapetul din dreapta șoselei, pe care l-a culcat la pământ pe o distanță de aproximativ 15 metri, apoi s-a răsturnat cu autoturismul în șanșul din dreapta autostrăzii, pe direcția lui de mers.

În urma accidentului conducătorul BMW-ului și încă trei tineri au fost grav răniți, fiind transportați la Spitalul Județean Timișoara de către un echipaj SMURD, un elicopter și Ambulanțe  iar cel de-al patrulea tânăr, în vărstă de 24 de ani a murit pe loc. Cu toții veneau din Caraș Severin și intenționau să ajungă la concursul automobilistic de pe Aeroportul Arad.

Circulația a fost restricționată pe o singură bandă de către Poliția Rutieră Autostrăzi, pentru a se elbera autobanda de resturile accidentului și a se face măsurătorile specifice.

 

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (81)


Scrie un comentariu

trimite