Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACCIDENT GRAV. Microbuz cu elevi lovit de un autoturism pe DN 10, în Buzău: patru copii sunt răniţi

Şase persoane, între care patru copii, au fost rănite după ce un microbuz cu elevi a intrat în coliziune cu un autoturism, duminică seara, pe DN 1 Buzău-Brașov, pe raza localității Poieni. Microbuzul era plin cu elevi care se întorceau din excursie.

ACCIDENT GRAV. Microbuz cu elevi lovit de un autoturism pe DN 10, în Buzău: patru copii sunt răniţi
Comentează 0

Microbuzul implicat în accidentul din localitatea buzoiană Poieni era plin cu elevi ai Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", din Buzău, care se întorceau dintr-o excursie, patru dintre ei fiind răniţi. De asemenea, în urma accidentului au fost răniţi şoferul microbuzului şi şoferul autoturismului care a provocat accidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul a fost provocat de un şofer de 32 de ani, din Vintilă Vodă. Într-o curbă la dreapta, tânărul care circula din direcţia Buzău spre Braşov a scăpat maşina de sub control şi a pătruns pe contrasens, lovind un microbuz care se deplasa din sens opus şi se îndrepta spre Buzău.

În urma testării cu aparatul Drager, s-a stabilit că şoferul autoturismului era sub influenţa alcoolului, el având o alcoolemie de 0, 59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite