Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident GRAV, după ce un şofer s-a urcat beat la volan: un copil a murit. Alte 5 persoane, rănite

Un accident rutier a avut loc, vineri noaptea, în localitatea Buftea, din judeţul Ilfov, fiind implicate două maşini. În urma impactului, un copil de 6 ani a murit, alte cinci persoane, între care un minor de 10 ani, fiind rănite, potrivit ISU. Şoferul maşinii în care erau copiii ar fi condus băut.

Accident GRAV, după ce un şofer s-a urcat beat la volan: un copil a murit. Alte 5 persoane, rănite
Comentează 0

În primul autoturism au fost găsite două persoane adulte, care au fost descarcerate, iar cei doi copii care s-au aflat pe bancheta spate au fost proiectaţi din autoturism şi găsiţi la câtiva metri distanţă de locul impactului, unul dintre ei fiind decedat, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Şoferul maşinii a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar pasagerul din dreapta, o femeie, la Elias. Copilul a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu.

În a doua maşină au fost identificate două femei, în vârstă de 46 şi 24 ani, fiind transportate la spitalele Elias şi Floreasca. 

Potrivit poliţiştilor, şoferul maşinii în care se aflau cei doi copii a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Sursa citată precizează că şoferul care a pierdut controlul volanului ar fi consumat alcool, având o alcoolemie de 0.63 în aerul expirat, notează mediafax.ro.

Bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite