Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACCIDENT GRAV cu două autobuze. Cel puțin 17 răniți. PLAN ROȘU de intervenție

Cod roşu de intervenţie, în judeţul Argeş, după ce două autobuze care transportau aproximativ 100 de muncitori s-au ciocnit, în această dimineaţă. 

ACCIDENT GRAV cu două autobuze. Cel puțin 17 răniți. PLAN ROȘU de intervenție
Comentează 0

Accident extrem de grav în Pitești, vineri dimeanța. Două autobuze s-au ciocnit, 17 oameni au ajuns la spital.

A declanșat PLANUL ROȘU de intervenție la nivelul județului Argeș, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure.

Aceasta a declarat la Realitatea TV că a fost nevoie şi de un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate pe unul dintre şoferi. Cel puțin 17 oameni au fost răniți.

În cele două autobuze se aflau angajaţi de la uzina Dacia Mioveni. Autobuzul din spate nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat cu viteză în cealaltă mașină. Primul autobuz a fost aruncat într-un gard de fier forjat, transmite corespondentul Realitatea TV.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au venit nouă ambulanţe, o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, una de preluare victime multiple, precum şi trei salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a precizat sursa citată.

Din primele informaţii, victimele nu ar fi suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite