Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu victime, luni dimineață. Un TIR a spulberat un autoturism

Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe DN 65, în care au fost implicate un autoturism şi un TIR. Șoferul autoturismului a decedat în urma impactului.

Accident cu victime, luni dimineață. Un TIR a spulberat un autoturism
Comentează 0

Un bărbat din comuna Găneasa, a murit în urma unui accident rutier produs luni dimineaţa pe DN 65 între localităţile Balş şi Pieleşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, scrie Agerpres.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autotren, bărbatul decedat fiind şoferul autoturismului. După accident, acesta a rămas încarcerat în maşină şi a fost scos din automobil inconştient şi politraumatizat.

Băsăşteanu a precizat că şoferul autoturismului se afla în stop cardio-respirator atunci când a fost descarcerat şi echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil.

Au intervenit echipaje SMURD şi echipaje de la Ambulanţă. În cele două autovehicule de aflau numai conducătorii acestora, a mai precizat sursa citată. Din primele informaţii, autotrenul nu ar fi înmatriculat în România.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite