Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu Opel contra Honda sexagenară la Zimand Cuz

Accident cu Opel contra Honda sexagenară la Zimand Cuz
Comentează 2

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 18 august, în jurul orei 15,00, conducătorul unui Opel, ce oprise în centru la Zimand Cuz pentru a ceda trecerea unui pieton ce apucase să pășească pe ”zebră”, s-a pomenit lovit în partea stângă a autoturismului de către o HONDA, condusă de un bărbat de 60 de ani care, prins într-o dispută pasională cu posesiva-i nevastă, ce se afla în spatele sexagenarului pe motocicletă, n-a mai băgat de seamă că nu sunt singurii participanți la trafic pe Drumul Național 79. 

În urma imapctului cei doi soți temperamentali au suferit mai multe leziuni, fiind transportați de către un echipaj SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Normal, la locul accidentului a ajuns în timp record și Consuel Transport, acest KUKI al mașinilor avariate, care, ca un vultur pleșuv, a mirosit de la distață prada și a ajutat la ”ecologizarea” șoselei, transportând motocicleta buclucașă.

De asemenea Poliția Rutieră a făcut rapid măsurătorile necesare, astfel că în maxim o oră șoseaua a redevenit funcțională.

 

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (29)


Scrie un comentariu

trimite