Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu două femei într-un Opel la ieșirea din Horia

Accident cu două femei într-un Opel la ieșirea din Horia
Comentează 1

În seara zilei de duminică, 18 iunie, în jurul orei 22,00, două femei care circulau cu un Opel de Drumul Județean 709 în direcția Șiria, la aproximativ trei km de la ieșirea din localitatea Horia, din "motive neelucidate" au derapat de pe carosabil și s-au răsturnat cu autoturismul pe câmpul din dreapta șoselei, pe direcția lor de mers.

Atât conducătoarea auto (30 de ani), cât și pasagera de pe scaunul din dreapta (aproximativ de 20 de ani) au suferit mai multe leziuni, fiind transportate de către SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Am pus MOTIVE NEELUCIDATE între ghilimele, deoarece proasta semnalizare a drumului (nu există nici o bornă reflectorizantă de marginea șoselei și nici măcar firava linie albă ce separă sensurile de mers nu se distinge), plus gropile și denivelările asfaltului, sunt tot atâtea cauze pentru ca și în continuare pe acest drum județean să se întâmple ceea ce s-a întâmplat astă-seară.

Sau cu urmări și mai tragice, Doamne ferește!

De aceea, făcând o glumă la fel de neagră precum este bezna prin care suntem obligați a circula pe DJ 709, le-aș sugera judecătorilor de care depinde acum soarta lui Nicolae Ioțcu - la fel cum a depins de el (Dânsul?) starea acestui drum atâția ani - să-l condamne la a parcurge în fiecare noapte ruta Arad - Ineu (Moara cu Noroc, lăcaș care se-nălța în raport invers proporțional cu adâncirea gropilor de pe DJ 709) și retur. Și, bineînțeles, Sfântul Ilie, responsabilul cu iluminatul Cerului, și pe care Ioțcu probabil că îl cunoaște de pe vremea când aducea cu avionul la Arad lumina de Paști, să stingă în acele nopți reflectorul Lunii și lanternele stelelor. Iar după ce își va fi ispășit pedeapsa, N. I. să povestească totul ... într-o conferință de presă!

Și, cine știe, poate atunci se vor (i)lumina și alții ?!

Vasile Zărăndan 

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite