Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A văzut Iadul în timp ce era în moarte clinică. Pe cine a remarcat acolo – ULUITOR

O adolescentă din Ecuador susține că a văzut Iadul în timp ce era în moarte clinică, timp de 23 de ore.

A văzut Iadul în timp ce era în moarte clinică. Pe cine a remarcat acolo – ULUITOR
Comentează 0

Angelica Elizabeth Zambrano Mora (18) s-a aflat în moarte clinică vreme de 23 de ore. Fata susține că a văzut cum este în Iad și că acolo a remarcat mai multe personalități printre care Michael Jackson și Papa Ioan Paul al II-lea.

Tânăra spune că a fost luată de Iisus Hristos ca să vadă cum arată Raiul și Iadul. Tânăra vorbește într-un videoclip care a devenit viral despre cum arată cu adevărat Paradisul și sfârșitul lumii.

Fata spune că Iisus i-ar fi spus că în Iad există mai multe celebrități. Angelica mai susține că a zărit o femeie înconjurată de flăcări, care cerșea milă de la Domnul. Tânăra spune că femeia care îndura chinurile din iad era celebra Selena, cântăreață asasinată la vârsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare să fie scoasă din flăcări și cerea iertare pentru toate păcatele comise pe Pământ.

Fata mai spune că Domnul Iisus i-ar fi spus că Papa se află în Iad pentru că nu credea în existența lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru că în timpul vieții sale nu a crezut în Dumnezeu și i se închina Satanei.

Sursa teotrandafir.com


Scrie un comentariu

trimite