Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A născut un copil de 6 kilograme, dar când i-au adus bebelușul, mama a început să urle: „Ce ne-ați făcut? Ne-ați distrus viețile!”

O femeie care a dat naștere, în 2010, unui copil care cântărea aproape 6 kilograme, își dă în judecată cinci dintre medicii care au asistat-o la naștere după o „naștere traumatică și haotică”.

A născut un copil de 6 kilograme, dar când i-au adus bebelușul, mama a început să urle: „Ce ne-ați făcut? Ne-ați distrus viețile!”
Comentează 0

Potrivit lui Anik Bourbeau și lui Pascal Lessard, medicii lor nu au estimat corect mărimea copilului lor, și nici măcar nu au făcut o ecografie. Părinții spun că modul corect de a-și naște copilul, în circumstanțele date, era prin cezariană, însă medicii nici măcar nu au amintit această opțiune.

Cezarienele sunt deseori recomandate pentru bebeluși mai mari, dar și pentru pacienți care au o istorie de nașteri dificile. Se pare că femeia avusese o naștere complicată în trecut, și era deschisă ideii de cezariană. Datorită acestui lucru și mărimii copilului, documentele curții arată că medicii nu i-au sfătuit corect pe cei doi părinți, ceea ce a cauzat complicații extreme: copilul a paralizat în urma nașterii!

Și, deci, ce vor acum părinții de la doctori? Cei doi vor să li se plătească daune de 1,4 milioane de dolari, dar și viitoarele costuri medicale ale copilului lor care va avea pentru totdeauna brațul drept paralizat. În plus, atunci când bebelușul s-a născut, nu respira, iar mama a suferit mai multe complicații, toate putând fi evitate prin cezariană.

Sursa 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite