Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A mers la cantina şcolii la prânz şi a comandat meniul zilei. Când a văzut ce îi pune în farfurie, s-a îngrozit! Ce se afla în farfurie

A mers la cantina şcolii la prânz şi a comandat meniul zilei. Când a văzut ce îi pune în farfurie, s-a îngrozit! Ce se afla în farfurie
Comentează 0

Majoritatea celor care au vazut fotografia, s-au declarat socati de aspect si s-au intrebat daca e comestibila.

Fotografia a fost postata pe o pagina de Facebook dedicata orasului DuBois, din statul american Pennsylvania de un elev al unei scoli din oras. "Am vrut sa va arat tuturor ce se serveste la scoala mea", a scris in descriere elevul, care a tinut sa ramana anonim.

"Lucrez intr-o cantina scoalara", a scris un utilizator revoltat de imagine. "Daca burgerul acesta ar iesi din cuptorul meu, ar ateriza in gunoi, nu in masa unui elev."

Inspectorul scolar in gestiunea caruia se afla cantinele scolare a tinut sa precizeze ca burgerul era 100% comestibil, chiar daca arata foarte rau, pentru a a fost gatit prea mult.

"Bucatarii l-au prajit la 170 de grade, desi ar trebui sa o faca la 155", a spus acesta, mentionanad ca alte 300 de portii au fost servite fara a primi reclamatii.

Totusi, nu toti au fost convinsi de argumentele inspectorului. "As vrea sa il vad pe domnul inspector mancand din burger, daca tot e asa de sigur ca a fost o problema de temperatura", a scris un parinte pe Facebook.

 

Sursa: kanald.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite