Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A făcut 17 ani de pușcărie, dar când judecătorul s-a uitat mai atent la poze, a remarcat un detaliu incredibil! „Eliberați-l imediat” a spus!

Un barbat din Missouri a suferit enorm de mult! El si-a irosit 17 ani intr-o puscarie! Motivul te va lasa fara cuvinte! El a fost gasit vinovat pentru o crima pe care nu a comis-o, acuzatiile fiind fondate datorita marturiiler martorilor oculari.

A făcut 17 ani de pușcărie, dar când judecătorul s-a uitat mai atent la poze, a remarcat un detaliu incredibil! „Eliberați-l imediat” a spus!
Comentează 0

Richard Anthony Jones a fost eliberat joia trecuta din inchisoare, dupa ce un judecator si-a dat seama ca barbatul arata aproape identic cu adevaratul vinovat, dar nu era acelasi om. Examinand atent imaginile, si-a dat seama de micile trasaturi care ii diferentiau pe cei doi. Anthony nu avea ce sa caute in inchisoare!

Sarmanul barbat auzise in timp ce statea inchis povesti despre acel om care ii semana leit. Erau ca doi frati gemeni, dar, mai mult decat atat, cei doi aveau si acelasi nume. Ce sa mai era dublura sa. A se justifica si greseala autoritatilor. Cu toate astea, atata suferinta pentur o greseala…e greu de imaginat.

Anthony a facut de nenumarate ori apel, dar nimeni nu l-a ascultat pana acum.Ultima lui sansa a fost sa le spuna cu mana pe inima avocatilor primiti din oficiu despre ‘dublura’ lui.

Anthony a primit sentinta in anul 1999 pentru jaf armat. La locul faptei insa, nu au fost gasite amprente. Singurele dovezi au fost marturiile martorilor oculari, a unor oameni care au pretins ca l-au vazut pe Anthony la locul faptei, cand de fapt era sosia lui.

La ultimul apel, Anthony a mers in fata judecatorilor, iar avocatii lui au prezentat o poza cu dublura lui, adevaratul infractor. Autoritatile au fost uluite de asemanarea incredibila.

Anthony este acum un om liber, insa va puteti imagina ca toti acei ani petrecuti in inchisoare l-au schimbat pentru totdeauna. Atata timp departe de familie te poate dobora. Nu si-a vazut fiicele crescand, una din ele avea doar o luna in ziua cand a fost inchis. Aceasta, in varsta de 17 ani acum, si-a vazut saptamana trecuta tatal pentru prima data si a plans de fericire!

O poveste extrem de emotionanta care iti da fiori.

Sursa romaniastar.ro


Scrie un comentariu

trimite