Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A divorțat pentru a fi împreună cu fiica vitregă! Iată povestea şocantă a unei familii atipice

O femeie din Marea Britanie trece prin momente de coşmar, iar cei care sunt vinovaţi de suferinţa ei sunt chiar fostul ei soţ şi propria fiică.

A divorțat pentru a fi împreună cu fiica vitregă! Iată povestea şocantă a unei familii atipice
Comentează 0

O femeie din Marea Britanie a avut parte de cel mai mare şoc din viaţa ei atunci când a descoperit ce se petrecea între fiica ei şi tatăl vitreg al acesteia. Chiar dacă se despărţise de bărbat cu ani în urmă nu a putut păstra povestea pentru ea şi a decis să o împărtăşească cu prietenii virtuali în încercarea de a-şi găsi liniştea.

A povestit că fostul ei soţ a început să aibă o relaţie intimă chiar cu fiica sa, pe care a crescut-o de când avea 11 ani. Mai mult decât atât, cei doi par să fie foarte fericiţi şi relaţia lor datează de câţiva ani buni. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, femeia a mărturisit că relaţia dintre fiica ei şi fostul soţ a început de mai multă vreme, de când ea era căsătorită cu bărbatul. A adăugat că este de părere că totul se petrecea sun acoperişul în care locuiau toţi ca o famile normală, aşa cum credea ea.

Privind în urmă, realizează că acesta a fost motivul divorţului, legătura neştiută dintre fiica ei şi bărbatul cu care era căsătorită. Consideră că ce s-a întâmplat a fost un incest moral. „E greşit pe toate nivelurile ce mi se întâmplă. Ştiu că biologic nu este considerat incest, dar moral aşa se simte. Nu am putut vorbi cu niciunul dintre ei de când am aflat”, a declarat femeia.

Alte femei au reacţionat la povestea acesteia şi i-au povestit a întâmplările similare prin care au trecut. Ea este ruşinată de cele întâmplate şi se întreabă cum a putut fi atât de naivă încât să nu îşi dea seama că se petrece ceva între fiica ei şi fostul soţ. A dorit ca identitatea ei să rămână necunoscută.

Sursa: click.ro


Scrie un comentariu

trimite