Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

3 puncte mari: Dacia Mioveni - UTA 0-2

3 puncte mari: Dacia Mioveni - UTA 0-2
Comentează 0

UTA nu a avut viaţă uşoară la Mioveni, dar a câştigat 3 puncte extrem de importante în economia sezonului. Dificilă misiunea chiar dacă o oră arădenii au fost în superioritate numerică, dar Mioveniul nu e o nucă prea uşor de spart. Totul începuse atât de bine pentru arădeni, care în minutul 4 au deschis scorul: lovitura liberă de pe dreapta de la 20 de metri executată de Copil și Gligor a reușit să trimită cu capul din 6 metri la colțul lung. Staicu a irosit 2 ocazii pentru gazde, după care în minutul 30 Gugu avea să fie eliminat, după ce l-a lovit fără minge pe Petre. Pe final de primă repriză Vâlceanu a avut şansa golului 2, însă şutul său a fost reprins de portarul argeşenilor.

Acelaşi Vâlceanu iese în evidenţă în start de mitan secund, gazdele răspunzând prin Neagoe şi Ayza. Ultimul jucător amintit avea să înscrie în minutul 57, însă din poziţie neregulamentară, reuşita fiind anulată. Scăpaţi de pericol, în minutul 60 UTA face 2-0: Tănase a centrat perfect de la marginea careului și Petre a lovit cu capul din șase metri. Rezultatul nu avea să mai fie modificat până la final, arădenii mulţumindu-se să apere cu succes o victorie calculată meritată şi bine structurată.

UTA: Miron - David (Adili), Manea, Gligor, Filaret – Chindriș, Jorza (Tănase) – Strătilă (Andor), Copil, Vîlceanu – Petre.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite