Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

16 actori pe care nu îi vei recunoaște! Cum i-a afectat trecerea timpului

Fiecare femeie caută produse cosmetice care să o întinerească sau să o ajute să îmbătrânească frumos. Nimeni nu vrea să îmbătrânească. În orice caz probabil nu ne așteptam ca aceste vedete să arate așa.

16 actori pe care nu îi vei recunoaște! Cum i-a afectat trecerea timpului
Comentează 0

1. Brigitte Bardot

Cred că nimeni nu se aștepta la asta: Aceasta este Brigitte Bardot care era cunoscută ca fiind un sex simbol între anii 1950 și 1960.

2. Pamela Anderson

Lucrurile s-au mai schimbat de la Baywatch Babe – Machiajul ei este puțin cam exagerat pentru vârsta ei. O face să arate mult mai bărtrână decât este de fapt.

3. Kathleen Turner

Despre această actriță s-a spus că ar fi alcoolică și kilogramele în plus îi afectează imaginea.

4. Ozzy Osbourne

Ce chip angelic avea Ozzy în tinerețe. Este greu de crezut că este una și aceeași persoană în aceste două poze.

5. Nick Nolte

A fost idolul oamenilor în anii 1980 și acum arată ca un psihopat. Oare ce s-a întâmplat cu el?

6. Jessica Simpson

Această actriță care a fost sexy în tinerețe, acum a fost acaparată de kilogramele în plus.

7. Goldie Hawn

Goldie a fost o adevărată frumusețe și putem spune că nici pe fiica ei nu o așteaptă un viitor prea strălucit. Arată de parcă nu a folosit protecție solară niciodată.

8. Kristie Alley

După ce a profesat ca actriță, Kristie a fost imaginea lui Jenny Craig. Mă întreb dacă se va întoarce vreodată la gloria de altă dată.

9. Edward Furlong

Acest actor a renunțat la actorie și a intrat la dezalcoolizare și a urmat tratamente pentru că a fost dependent de droguri.

10. Val Kilmer

Nu o să mă mai uit niciodată la Batman cu aceeași plăcere. Ce s-a întâmplat cu el?

11. Russell Crowe

Russell Crowe a început să fumeze mai mult de 60 de țigări pe zi timp de 36 de ani și se pare că abia acum se vede.

12. Elsa Patton

Elsa Patton este cunoscută ca Mama Elsa și a recunoscut că a avut mai multe intervenții chirurgicale care i-au distrus complet fața.

13. Haley Joel Osment

Toată lumea îl știe pe Haley din ”Sixth sense”, dar nimeni nu-i știe reputația de alcoolic și nimeni nu știe despre dependența sa de droguri care pare să fie impedimentul profesiei sale. Nu a mai primit nici un rol ca adult.

14. Lindsay Lohan

Lindsay are 29 de ani și din cauza alcoolului și drogurilor a îmbătrânit drastic și din nefericire a trăit un stil de viață nesănătos . De aceea nu și-a mai găsit un job în industria de divertisment.

15. Farrah Fawcett

Ea a fost visul oricărui bărbat și toți bărbații și băieții aveau postere cu ea lipite pe pereți. Mă îndoiesc că și-au imaginat că fata visurilor lor ar arăta așa mai târziu.

16.Pierce Brosnan

Cred că Pierce a îmbătrânit destul de bine în comparație cu ceilalți, însă trebuie să meargă la sală pentru a se menține în formă.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite