Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

1385 de agenții de turism au rămas fără licențe. Vezi lista agențiilor din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara!

1385 de agenții de turism au rămas fără licențe. Vezi lista agențiilor din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara!
Comentează 0

Autoritatea Națională pentru Turism a anunțat public retragerea în vederea radierii din oficiu a licențelor de turism emise operatorilor economici care nu au prezentat polița valabilă de asigurare privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor/pachetelor de servicii turistice, în cazul insolvabilităţii sau a falimentului agenţiei de turism.

În concluzie, s-a publicat lista agențiilor de turism – în număr de 1385 – pentru care s-a procedat la retragerea în vederea radierii din oficiu a licențelor de turism acordate. De la data publicării, operatorii economici care figurează în listă, nu mai pot desfășura activități specifice agențiilor de turism, conform prevederilor art. 14 alin. (3), lit. a) și b) din H.G. nr. 1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism, cu modificările și completările ulterioare.

Citeste mai mult pe banatulazi.ro


Scrie un comentariu

trimite