Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

12 alimente pe care le consumi de Sărbători și care îți pot pune în pericol sănătatea

Cum Sărbătorile se apropie, cu toții suntem nerăbdători să încercăm delicioasele preparate care ne lasă „gura apă” doar gândindu-ne la ele.

12 alimente pe care le consumi de Sărbători și care îți pot pune în pericol sănătatea
Comentează 1

Fie că este vorba de fragedele fripturi sau că vrem să încercăm niște preparate care conțin mai multe legume, trebuie să fim atenți la modurile de preparare. Chiar și cele mai sănătoase fructe și legume se pot tranforma în adevărate bombe calorice atunci când le combinăm greșit.

Mere caramelizate
Merele caramelizate sunt printre cele mai cunoscute preparate de Crăciun și toată lumea le face măcar o dată. Deși merele sunt bogate în vitamine și fibre, aceste mere deosebite aduc un aport de aproape 320 de calorii, 28 de grame de zahăr și 16 grame de lipide. Caramelul le anulează toate caracteristicile nutriționale, transformându-le într-un pericol pentru sănătatea ta.

Biscuiți
Chiar dacă este o rețetă destul de simplă și toată lumea o face de Crăciun, află că biscuiții îți pot pune în pericol sănătatea. De ce? Pentru că un singur biscuit poate conține până la 200 de calorii și 14 grame de zahăr. În plus, știm cu toții de câți biscuiți este nevoie pentru a fi fericiți! Dacă nu vrei să îi pui în pericol sănătatea Moșului, îți recomandăm să încerci o rețetă specială cu mai puțin unt și doar cu albușuri.

Citeste continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite