Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Mondială a Apei sărbătorită la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Arad

Ziua Mondială a Apei sărbătorită la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Arad
Comentează 0

De Ziua Mondială a Apei, elevii din clasele I A și I B de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, în parteneriat cu Apele Române Arad, au desfășurat mai multe activități care au avut drept scop stimularea acestora pentru protejarea apelor și inițierea unor activități de voluntariat. Cu ajutorul materialelor puse la dispoziție de Apele Române, școlarii din clasele I au pictat un număr de 100 de ghivece, apoi au semănat flori în ele. 

În data de 21 martie 2018, au ieșit în centrul orașului nostru și au oferit ghivecele trecătorilor pentru a le uda și îngriji, arătând în acest fel rolul esențial pe care apa îl are în viața noastră . Au împărțit de asemenea pliante și stegulețe cu informații legate de apă și care urmăresc conștientizarea faptului că modul în care înțelegem și utilizăm resursele de apă trebuie să fie unul responsabil, apa fiind o resursă naturală epuizabilă.

Cei de la Apele Române Arad le-au oferit școlarilor și o serie de materiale didactice cu tematică specifică ( cărți de povești, puzzle, cd -uri) care îi vor ajuta să înțeleagă mai bine problematica apei. La final toți școlarii din clasa I au primit diplome pentru participarea în această activitate.
          

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite