Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 Ministrul Educației în vizită la Universitatea AUREL VLAICU

 Ministrul Educației în vizită la Universitatea AUREL VLAICU
Comentează 2

   Ministrul Educației, Pavel Năstase, s-a aflat ieri într-o vizită în Arad, participând la mai multe evenimente organizate în oraş. Unul dintre obiective a fost ;i vizitarea Universității "Aurel Vlaicu",  unde a fost primit de rectorul instiutuției, prof.univ.dr. Ramona Lile, împreună cu reprezentanți ai inspectoratului şcolar, reprezentanți ai administrației publice locale şi centrale, parlamentari şi deputaţi .

     Ministerul Educației Naționale are in derulare mai multe proiecte având ca scop perfecționarea sistemului educațional: acreditarea şcolilor doctorale, pregătirea unei noi legi a educației, care să fie adoptată pâna la sfârşitul anului 2018.

      Pavel Năstase ne-a declarat că "viața este într-o continuă competență profesională, exact cum e într-o ligă de fotbal, în care în urma competiției cei mai buni primesc premii, ceilalți se mulțumesc cu ceea ce au, dar în fiecare an începe un nou campionat şi fiecare intră în arenă cu rezultate noi, cu abordări noi, cu inovări noi, pentru ca fără inovare nu putem exista".

        La încheierea vizitei, rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile i-a mulțumit domnului ministru  pentru această vizită, înmânându-i diploma de excelență şi placheta Universității "Aurel Vlaicu " și declarând: "chiar dacă suntem o universitate tânără, suntem o universitate dinamică şi ne străduim să punem bazele unor instituții de cercetare la un alt nivel " !

Corina Tamaș

Studentă Jurnalism UAV

Galerie foto (128)


Scrie un comentariu

trimite