Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În ultima etapă a turului Ligii a VI-a , Podgoria Șiria- Citizens Arad 5-0

Ionuț Tulac, i-a făcut de  ”ciocolată ” pe cei de la Citizens Arad.

În ultima etapă a turului Ligii a VI-a , Podgoria Șiria- Citizens Arad 5-0
Comentează 0

”Ciocolată ” este porecla vârfului de atac al Podgoriei Șiria, fost jucător  al echipei a doua a Pîncotei, acum, jucător, președinte și finanțator al echipei șiriene. Nici nu au trecut 25 de minute din partida de astăzi de  pe stadionul ”Otto Grefner”, că ” Ciocolată ” a și înscris 3 goluri în poarta ” cetățenilor” din Arad. Scorul părea să ia proporții, noroc cu decizia lui Doru Herțeg de a înlocui fundașul stânga, Tal, cu Alex Buruian, pentru că se făcuseră bulevarde pe acea parte, de care au profitat înaintașii șirieni. Căpitanul de echipă al ”Podgoriei”,  Gabriel Pădurean a mai înscris și el un gol în prima parte a jocului, iar după pauză, lucrurile s-au mai echilibrat oarecum, gazdele reușind să mai înscrie doar o singură dată prin Raul Covaci, în minutul 51, iar arădenii au ratat două mari ocazii , ambele cu capul, Adrian Țolea și Cristian Foghiș . În teren, Tulac l-a ” recompensat ” pe primarul Vali Bot cu locul lui din compartimentul ” înaintare”, acesta reușind două încercări de  de un-doi-uri cu coechipierii lui, una chiar cu călcâiul , dar neatenția ” destinatarilor” a făcut  ca ele să nu fie concretizate. Tot în repriza a doua au mai intrat la gazde și ” veteranii”  Cristian Mateș și Paul Ionașcu ( fiul regretatului Ionașcu senior, glorie a Șiriei). Apropo de Ion Ionașcu, cel decedat...conducerea Podgoriei Șiria, a întârziat momentul de reculegere în memoria fostului fotbalist localnic, greșeala reparându-se , la debutul reprizei a doua, după insistențele unui fost coelg de echipă și  de staff tehnic al lui Ionașcu , pe banca  echipei Șiriana Șiria  din anii 80 .

Revenind la partida de astăzi, echipa gazdă, sub conducerea antrenorului Leontin Pința, ajutat de deleagtul  Marius  Berar de primarul Vali Both  și bineînțeles de finanțatorul- jucător- președinte,  Ionuț Tulac, poate visa la promovarea în liga a 5-a, dar lupta va  fi foarte grea . Pe primul loc se află deocamdată, la 11 puncte distanță, Olimpia Bujac, câștigătoare a 11 meciuri din tot atâtea jucate . Pe locul al treilea ,  cu un punct mai puțin ca Podgoria sea află Crișul Chișineu Criș II.

Brigada de arbitri alcătuită din Dan Alexandru Gornic la centru, Emil Cristea și  Denis Calnacov , asistenți, observator Dan Ologeanu, nu a avut probleme privind disciplina, spiritul de fair-play ( ajutat  și de scor) a dominat pe toată perioada meciului și s-a extins și după finalul acestuia, gazdele oferind atât propriilor jucători cât și vizitatorilor un grătar de final de tur.

Podgoria Șiria: Stănilă, Ungur, Duciuc, Buboi, Filipaș, Pădurean, Timiș, Cameniță, Covaci, Pantea, Tulac

Rezerve: Bozgău, Tămășesc, Ionașcu, Dumitru, Rațiu, Bot, Mateș

Antrenor: Leontin Pința

Citizens Arad: Ilca, Herțeg , Toderici, Tal, Herlo , Aslău, Zamfir, Foghiș, Țolea, Moșneag, Lazăr

Rezerve: Bondor, Buruian

Antrenor Doru Herțeg

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite