Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 Dan Negru, la o întâlnire cu studenții din Arad !

 Dan Negru, la o întâlnire cu studenții din Arad !
Comentează 0

Multi-talentatul om de televiziune Dan Negru a fost prezent ieri la Universitatea  "Aurel Vlaicu" din Arad în cadrul unui eveniment din seria Întâlnirilor Asociației Studenților Jurnalişti, moderat de Sorin Ghilea. Întâlnirea şi-a propus familarizarea viitorilor jurnalişti cu modul în care ar putea lucra, dar şi depaşirea limitelor teoretice cu care se confruntă studenții la facultate.

Tinerii pasionaţi de jurnalism si comunicare au avut oportunitatea de a dezbate numeroase subiecte de actualitate, cu privire la stadiul  în care se află televiziunea la ora aceasta în România. Participanții şi-au satisfăcut și curiozitățile cu privire la drumul parcurs de vedetă în formarea sa  profesională ca om de televiziune. Dan Negru ne-a cucerit cu spontaneitatea şi umorul său, povestind despre ce înseamnă să fii un bun jurnalist în zilele noastre, despre gafele memorabile de-a lungul timpului, despre improvizațiile în unele momente cheie şi despre idolii care l-au inspirat !

"În această lume unicitatea te va scoate din anonimat, îndrăzneste sa fii altfel!",  ne-a mărturisit carismaticul om de televiziune !

Corina Tamaș

(Fac. Jurn. UAV)

 

 

Galerie foto (62)


Scrie un comentariu

trimite