Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 Ce ar fi lumea fără fotografie?

 Ce ar fi lumea fără fotografie?
Comentează 1

Fotografia este o fracțiune, o secundă, un moment din viață, este o amintire. Dacă nu ar exista fotografia, ne-ar trebui mii de cuvinte să descriem o imagine, și nici atunci nu am reuși să redăm cu exactitate realitatea, povestea sau sentimentele simțite.

Așa am ajuns să o cunoaștem pe Nadine Micle, care s-a  aflat zilele trecute la  Cărturești, în incinta Atrium Mall Arad, unde și-a expus prima colecție de fotografii, intitulată ,,Momente” .

Nadine Micle este o tânără pasionată de arta fotografiei, dar mai ales de fotografiile de familie cu nou-născuți și copii.

În spatele aparatului de fotografiat este o femeie minunată, puternică, care își dorește  ca fiecare moment din viața unui copil să îl surprindă prin fotografii care să dăinuiască de-a lungul timpului.

Invitatii la acest eveniment au avut parte de surprize, organizându-se o tombolă unde fericiții câștigători au primit o ședință de machiaj gratuită și trei ședințe de coaching .

Evenimentul și-a propus să atragă atenția asupra faptului cât de important este să imortalizezi momentele cele mai de preț din viața unui copil.

Însă cum vorbele sunt de prisos, mai bine să lăsăm imaginile să vorbească!

 

Corina T.

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite